NetflixStreamingTophistorie

Drive to Survive er snart tilbage på Netflix

Femte sæson af den populære serie, der denne gang følger 2022-sæsonen i Formel 1, får premiere på Netflix til februar.

Snart brager F1-racerne afsted i 2023-sæsonen, som køres i gang til marts. Netflix giver rig mulighed for at varme op til sæsonen, med femte sæson af Drive to Survive, som får premiere den 24. februar. Netflix har på Twitter delt en kort teaser, som kan ses nedenfor.

Med danske øjne er sæsonen ekstra spændende, da 2022 var året hvor Kevin Magnussen vendte retur i bilsportens kongeklasse. Samtidig var det året hvor selvsamme sørgede for, at en dansker for første gang i Formel 1-historien kørte sig til en pole position. Det gjorde han i november, da han til Brasiliens Grand Prix var hurtigste mand i feltet med sin Haas-racer.

Drive to Survive er blevet lidt af en guldkalv for Netflix. Serien udpeges af flere til alene at være grund til, at Formel 1 er blevet ganske populært i USA. Da fjerde sæson havde premiere sidste år så fire millioner med i den første weekend. De så i alt 28 millioner timer af serien i åbningsweekenden.

Med hidtil uset adgang, vil denne nye sæson igen tage fans med bag scenen, hvor de kan opleve kørere og teams på tætteste hold, mens de forbereder kampen om 2022 FIA Formel 1-mesterskabet. Serien indeholder optagelser og interviews, der aldrig før er vist, fra sportens allerstørste navne.

Netflix om femte sæson af Drive to Survive

Formel 1 er dog ikke det eneste der har holdt holdet bag Drive to Survive beskæftiget. Produktionen bag dokumentarserien er også på vej med en lignende serie om Tour de France 2022 og et blik ind i tennissportens verden. Det sker i serien Break Point, som du kan se traileren for her.

Break Point er delt i to og første del har premiere allerede den 13. januar. Anden del får premiere i juni. Hvis Golf er mere din sport, så er der ligeledes en serie på vej om PGA-touren. Full Swing, som bliver titlen herpå, har premiere den 15. februar i år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.