×
GamingTophistorie

Gran Turismo 7 er blevet udskudt til 2022

En af de store PlayStation 5 titler, Gran Turismo 7, er netop blevet udskudt til 2022, grundet problemer på baggrund af Covid-19.

Gran Turismo 7 er blevet udskudt til 2022, da coronavirus er blevet en kæp i hjulet for udviklerne.

Spillet var ellers planlagt en lancering i år, men dette kommer ikke længere til at blive en realitet. Ifølge et interview med Jim Ryan, går udviklingen af spillet langsommere end forventet, grundet Covid-19 pandemien. Sony lover dog at holde os opdateret, når en ny lanceringdato er klar.

“GT7 has been impacted by Covid-related production challenges and therefore will shift from 2021 to 2022. With the ongoing pandemic, it’s a dynamic and changing situation and some critical aspects of game production have been slowed over the past several months. We’ll share more specifics on GT7’s release date when available.”

Lyder fra fra et interview med Jim Ryan, Sony Interactive Entertainment president and CEO.

Gran Turismo 7 var ellers sat til en blive en af de store titler til PlayStation 5 i år, men nu må vi altså vente til næste år. Selvom Gran Turismo 7 er blevet udskudt, er der dog stadig nogle spil, som bliver lanceret i år. Eksempelvis står Ratchet & Clank: Rift Apart til at blive udgivet i juni måned og Horizon Forbidden West, forventes også at blive lanceret i år.

En af de mest ventede spil til PS5, God of War: Ragnarok, er egentlig planlagt en lancering i år, men flere slår dog tvivl om, hvorvidt dette holder. Rygterne går nemlig på, at spillet også bliver udskudt.

Udskydelsen af GT7 kommer nok ikke bag på fans, da det forrige spil, Gran Turismo Sport til PS4, også blev udskudt.

Herunder kan du se traileren til Gran Turismo 7:

Læs også: Sony bekræfter: VR headset til PS5 er undervejs

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.