fbpx

 

 

 

 

Teknologi

Ecocapsule: Du kan leve i dette mobile æg

Denne mobile mikro-lejlighed er fuldstændig selvforsynende – og har både køkken, kontorplads og dobbeltseng.

Sæt en Ecocapsule på anhængertrækket, så kan du glemme alt om husleje, elselskaber og vandværk og leve fuldstændigt off the grid. Eller du kan bruge den som luksuslejlighed, når du kører rundt på sommerens festivaler.

Det ligner fremtidens campingvogn, men den er ikke beregnet til campingpladsen. Den kan placeres både i byen, i bjergene og på stranden – og så er den fyldt med teknologi, der forsyner dig med både strøm og vand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tag bad i regnvand

Ifølge den tjekkiske producent er det “verdens første helt uafhængige mikrohus”. Ecocapsule har indbygget vindmølle, der samler elektricitet i et 9.700 watt batteri, samt et avanceret regnvandssystem, der samler og renser regnvand – der siden varmes op af solceller på taget af vognen, så du kan tage varme bade i badeværelset.

Ecocapsule

For kapslen har både badeværelse, køkken, kontorplads og dobbeltseng, til trods for, at den blot måler 4,5 x 2,2 meter og vejer 1,5 tons. Væggene er fyldt med et specielt isoleringslag, der skal holde temperaturen i vognen konstant, så der hverken bliver for koldt eller for varmt.

En halv million

Det bedste er dog, at Ecocapsule ikke er nogen fremtidsfantasi. Den kan bestilles nu og her, hvis du er villig til at smide 2.000 euro i depositum. Den fulde pris er 79.900 euro – små 600.000 gode danske kroner – men så får du også en af de første 50 eksemplarer, der bliver produceret. Fristet? Læs videre hos Ecocapsule.

Back to top button