Teknologi

Elon Musk giver den gas som techno-musiker

Elbiler, raketter og tankelæsene tråde er ikke nok – Elon Musk har kastet sig ud i en karriere som musiker. Hør hans første nummer her.

For Elon Musk er det åbenbart ikke nok at lave elbiler, rumraketter og tankelæsende tråde og drømme om kolonier på Mars – han vil også gerne være musiker. Eller rettere; han er allerede musiker. Han har udgivet et musiknummer på SoundCloud med titlen Don’t Doubt Ur Vibe.

Inden “premieren” på nummeret brugte Musk adskillige tweets på Twitter til at skabe en form for … spænding … med blandt andet billeder fra indspilningerne. Han omdøbte endda sit Twitter-brugernavn til E “D” M i en periode.

Han fortæller, at han selv har skrevet teksten og indspillet vokalerne. Er det godt? Det må du selv bedømme – nummeret kan høres lige her:

 

Her er et par billeder fra indspilningerne, som Musk har delt med verden via Twitter:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.