×
Fremtidens Hjem

Endelig: Juster på ’Hey Google’-sensitiviteten

Hvis du er typen, der ikke kan føre en samtale uden at aktivere Google Assistant, er der hjælp på vej. Nu kan 'Hey Google'-sensitiviteten finjusteres.

Der er to slags mennesker i verden. Der er dem, der aldrig kan aktivere deres intelligente enheder med ‘Hey Google’. Og så er der dem, der ikke kan gennemføre en normal samtale uden at aktivere assistenten ved en fejl. Det virker fuldstændig tilfældigt hvilken kategori, man er havnet i, men nu er der for begge typer hjælp at hente fra Google.

Allerede i september sidste år fortalte Google, at de ’snart’ ville gøre det muligt at finjustere på ’Hey Google’-sensitiviteten, men først nu er funktionen klar til at blive rullet ud til brugerne – det kommer til at ske lidt efter lidt. Det bekræfter en talskvinde fra Google til The Verge. 

En af dem, der allerede har fået muligheden er Mishaal Rahman fra XDA, der fandt funktionen mens han rodede rundt i Google Home app’en. Et skærmbillede viser, at sensitiviteten kan ændres via en skyder mellem ’mindst sensitiv’ til ’mest sensitiv’. Det er tilsyneladende kun kontoen primære ejer, der kan ændre i indstillingerne.

Baseret på skærmbilledet i Rahmans tweet (ovenfor) kan sensitivitets-skyderen findes under Enhedsindstillinger i Google Home app’en, når funktionen bliver tilgængelig.

Undertegnede har tjekket Google Home på både iPhone og Android, men funktionen er endnu ikke dukket op, så det har ikke været muligt at tjekke hvor godt det virker. Under alle omstændigheder er det en længe ventet funktion her på adressen, hvor selv stemmerne fra tv’et kan aktivere den lidt for opmærksomme assistent. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.