Gadgets

Endelig: Nu kommer Sonos med Google Assistant

De mange ejere af Sonos højttalere kan snart tale dansk til deres højttalere når de får Googles Assistant via en softwareopdatering

Det har mildt sagt taget sin tid, men nu ser det endelig ud til, at Sonos er ved at være klar med understøttelse af Google Assistant. Det er endda Sonos selv, der i en snak om deres kvartalsregnskab har bekræftet at funktionaliteten kommer til systemet i næste uge. Eller rettere – det kommer til en del af systemet i næste uge.

Kun nogle højttalere

Hvis du er indehaver af et lidt ældre Sonos system er der dog også dårligt nyt, for de bekræfter at det faktisk kun er en relativt lille andel af deres højttalere der vil understøtte det nye system – de to nyeste, Sonos One og Beam. Selv ikke Playbase, som ellers har mulighed for Alexa, får i første omgang Google Assistant. Det er også uvist om de “gamle” højttalere overhovedet nogensinde får understøttelse af Assistant, da der kan være problemer med at processorerne i højttalerne simpelthen ikke er kraftige nok. Der var ikke nyt fra Sonos i forhold til, om man vil kunne bruge højttalerne sammen med en Google Home enhed, hvilket ville kunne afhjælpe problemet en smule.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sonos tidligere: Danmark må vente lidt

Som vi tidligere har skrevet er Sonos’ plan at udrulle Google Assistant i USA først for dernæst at køre det ud på enheder i andre lande – og Danmark står nok desværre ikke øverst på den liste. Ikke desto mindre burde det være en relativt smal sag at få lokale versioner i luften over de næste par måneder. I hvert fald bliver det rart for ejere af systemet at de nu får lov at tale dansk til deres højttalere.

Hvis du vil vide mere om, hvad Google Assistant kan, finder du information her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.