fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Et bedre kig på Sonos Move

Nye lækkede billeder viser Sonos første Bluetooth-højttaler i detaljer – og giver den samtidig navnet Sonos Move.

Takket være en række nye lækkede billeder, kan vi få et nærmere kig på den rygtede Bluetooth-højttaler fra Sonos. Billeder kommer fra websitet WinFuture, et tysk medie der normalt specialiserer sig i Microsoft-læk. Ifølge mediet er billederne de officielle marketingfotos – og de navngiver samtidig højttaleren Sonos Move.

Sonos Move
Som det tydeligt ses på dette billede, er den nye højttaler markant større end Sonos One.

Efter at der i forrige uge blev afsløret en ansøgning til den amerikanske myndighed FCC er der hurtigt gået hul på ballonen – og Sonos kan næppe fortælle mange overraskelser under den officielle Europæiske lancering, der kommer til at foregå i forbindelse med IFA-messen i Berlin i starten af september måned. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

På de nye billeder får vi det første glimt af den stationære ladestation, såvel som det integrerede håndtag, der befinder sig bag på højttaleren. Billederne viser også, at højttaleren kan forvandles fra en traditionel Sonos-højttaler til en bærbar Bluetooth-højttaler ved hjælp af en knap.  Højttaleren kan oplades enten via USB-C eller via ladestationen.

Sonos Move
Sonos Move forfra og bagsiden.

Her er en oversigt over de informationer, der tidligere er sluppet ud om Sonos Move:

  • Højttaleren er større end den ser ud på fotos. Den er elipseformet og højere end Sonos One.
  • Den understøtter angiveligt både Alexa og Google Assistant.
  • Når den bruges som Bluetooth-højttaler kan den ikke betjenes via Sonos-appen. Så skal den betjenes som enhver anden Bluetooth-højttaler.
  • Når den bruges som Sonos-højttaler indgår den fuldstændig problemfrit i et andet Sonos-system.
  • Den vil også understøtte Apple AirPlay 2.
  • Den vil udnytte Auto Trueplay til at optimere lyden uden brug af mobiltelefoner. 

Sonos har trommet pressen sammen til to events i henholdsvis New York og Berlin i starten af september, hvor vi forventer at firmaet vil lancere Sonos Move – samt en opdateret udgave af Sonos Connect, der kan forbinde et “gammelt” hifi-anlæg til Sonos-systemet. iNPUT er naturligvis til stede ved eventet, så hold dig opdateret på denne side.

Back to top button