×
GadgetsTophistorie

Sonos Move 2 får stereolyd

Den opdaterede Sonos Move kommer til september og får både stereolyd, lydindgang og væsentlig bedre batterilevetid.

Sonos udsender en opdateret udgave af den transportable højttaler Sonos Move i slutningen af september. Det fortæller mediet The Verge, der også har fået fingrene i billedet foroven.

Som det ses på billedet ligner designet grundlæggende forgængeren. Men den arver også ny betjening fra Sonos Era-højttalerne og så er den i øvrigt forbedret på alle måder. Eksempelvis er batteritiden mere end fordoblet.

Den helt store nyhed er dog, at Sonos Move 2 vil kunne spille i stereo. Originalen kunne udelukkende spille i mono. Ligesom Era 100 har Move 2 nemlig to vinklede højttalerenheder. Den har naturlig også en woofer, der leverer bassen.

Ifølge The Verge vil Move 2 have en imponerende batterilevetid på 24 timers afspilning. Det er mere end dobbelt op i forhold til den nuværende Move, der dør efter 10 timer. Move 2 er også – ligesom Era-højttalere – designet til at bruge mindre strøm i stand-by.

Den vil også arve betjeneningen fra Era 100 og 300, inklusive den dedikerede volumenkontrol.

En anden forbedring er Bluetooth-forbindelsen. I modsætning til den nuværende, kan Bluetooth og wifi være aktiv på samme tid. Det betyder, at man kan sende Bluetooth-lyd ud på alle hjemmets højttalere gennem Move 2.

Der er også mulighed for at tilslutte en ekstern lydenhed via USB-C stikket. Det kræver dog en adapter.

The Verge fortæller videre, at Sonos Move 2 kommer i tre farver, nemlig sort, hvid og olivengrøn. Den bliver 50 dollars dyrere end den nuværende model – hvilket nok vil få den den op på 3.899 kroner herhjemme.

Læs også – Anmeldelse: Sonos Era 100 er en overlegen forbedring.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.