×
GadgetsTophistorie

Sonos pønser på ny mini-højttaler

Noget tyder på, at vi snart får en Sonos mini-højttaler at se. FCC har netop godkendt en lille enhed med trådløs opladning.

Meget tyder på, at vi snart får en ny Sonos mini-højtaler at se. Selskabet har netop fået godkendt enheden hos den amerikanske myndighed FCC og selv om der ikke er specifikke detaljer om produktet, så ligner det umiskendeligt en mini-udgave af den transportable Sonos Move (som vi har anmeldt her).

Lige som Move har den nye enhed en trådløs oplader, ligesom den har både wifi- og Bluetooth-forbindelse.

Dokumenterne fra FCC afslører, at enheden bruger mindre strøm end eksisterende Sonos-højttalere, hvilket tyder på en mindre størrelse. Et rundt label, der skal sidde under bunden indikerer også, at højtaleren er cylindrisk a la UE Boom eller JBL Link Portable.

Sonos Move, der blev lækket kort efter at FCC-godkendelsen, har modelnummer S27, mens den nye enhed får nummer S17. Igen en indikation på en mindre mindre model af Move.

Sonos mini-højttaler
Diagram fra FCC-dokumenterne viser, at enheden får trådløs opladning.

Dokumenterne afslører også, at den nye Sonos mini-højttaler får Wi-Fi 5 (802.11ac). Hidtil har Sonos kun udstyret deres produkter med Wi-Fi 4 (802.11n). Det tyder på, at den vil kunne koble sig på 5Ghz netværk, hvor eksisterende produkter har været henvist til 2,4GHz.

Ifølge langvarige rygter arbejder Sonos også på et sæt trådløse hovedtelefoner, der skal bevæge sig mellem wifi i hjemmet og Bluetooth på farten. I den aktuelle godkendelse står der dog, at det nye produkt helst skal være placeret mindst 20 centimeter fra alle personer, hvilket udelukker, at det er hovedtelefoner. Dokumenterne fra FCC kan læses her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.