×
GadgetsTophistorie

Sonos Move 2 har fået dobbelt op på batterilevetid

Den nye udgave af Sonos Move har stereolyd og kan spille uafbrudt i 24 timer før batteriet går kold.

Sonos har i dag løftet sløret for Move 2; en opdateret udgave af deres første bærbare højttaler, der så dagens lys for fire år siden. Blandt de største nyheder er stereolyd og dobbelt op på batterilevetiden. Men den nye Move har også fået samme betjening som Era-højttalerne.

Der er også godt nyt, hvis man vil have elregningen ned. I standby-mode bruger Sonos Move 2 hele 40 procent mindre strøm end forgængeren. Og, som det kan ses på billedet ovenfor, fås den nu også i en ny olivengrøn variant.

Men ikke nok med det. Teknologien i højttaleren er forbedret, så wifi og Bluetooth kan være slået til på samme tid. Det betyder at man, modsat forgængeren, kan tilslutte en Bluetooth-enhed og sende musikken til alle andre Sonos-højttalere i hjemmet.

Sonos Move 2
Sonos Move 2 har arvet betjeningen fra Era-højttalerne.

Sidst, men ikke mindst, har Sonos Move 2 også fået en lydindgang via USB-C, så man kan tilslutte eksternt udstyr. Eksempelvis en pladespiller. Det kræver dog, ligesom på Era-højttalerne, en adapter.

Opladning af det 44 Wh store batteri foregår enten via USB-C eller via den medfølgende trådløse oplader.

Sonos Move 2 kommer på hylderne den 20. september. Prisen bliver 3.699 kroner – altså 300 kroner dyrere end den nuværende Move. Den vil kunne fås i hvid, sort og olivengrøn.

Sonos Move 2

Sonos fremhæver selv følgende:

  • Move 2 er fornyet med dual-tweetere, der giver en fyldig lyd og sprød vokal ved afspilning af f.eks. liveoptrædener. Den præcist tunede woofer giver en dyb og dynamisk bas, så man mærker rytmen i kroppen.
  • Bluetooth og WiFi giver fleksibilitet, så man f.eks. kan streame via Bluetooth til et stereoparret sæt Move 2 eller let tilføje Move til resten af dit Sonos-system via WiFi for at sætte lidt ekstra fut i festen.
  • Længere levetid: Move 2 har en batterilevetid på op til 24 timer, hvilket er en fordobling I forhold til den første Move. Den oplades via en USB-C port, hvilket gør den let at have med på farten.
  • Mere bæredygtig: Move 2 har mere end 40% lavere energiforbrug i hviletilstand, den har komponenter i genanvendendt plastik og batteriet kan udskiftes. Det hele er pakket ind en ansvarligt designet emballage i genanvendelige materialer og uden jomfruplast.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.