Gadgets

Få et smugkig på Samsungs nye One UI-brugerflade til smartphones

Samsung har udgivet en video med et smugkig på deres kommende One UI brugerflade til telefoner og tablets

One UI hedder den brugerflade, der skal tage Samsungs telefoner med ind i fremtiden – og koreanerne har i nat lanceret en video, der viser nogle af fordelene ved redesignet. One UI er ikke et selvstændigt styresystem, telefonerne er stadig baseret på Googles Android, men Samsungs nye brugerflade er smurt hen over, så oplevelsen bliver mere unik. Og forhåbentlig også bedre.

Brugerfladen skal erstatte den nuværende, der hedder Experience og har eksisteret i et par år. Forventeligt lanceres One UI sammen med Galaxy S10-modellerne i februar måned, men angiveligt skulle den nye brugerflade også kunne installeres på de nuværende Galaxy S8 og S9-modeller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi har tidligere skrevet en artikel, hvor vi dykkede ned i nogle af de forbedringer, Samsung har lavet. Her kan du læse i detaljer, hvad du har i vente:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.