Gadgets

Wallpaper-trend gemmer kameraudskæringen på Galaxy S10

Snedige og sjove wallpapers gemmer kameraudskæringen på Samsung Galaxy S10 modellerne.

Okay, det her er sjovt – der er opstået en ny trend med ret smarte wallpapers til Samsung Galaxy S10-modellerne. De dækker nemlig kameraudskæringen på skærmen på snedigste vis – eksempelvis camoufleret som Kim Jong-uns kikkert eller Darth Vaders ene øje.

Samsungs Galaxy S10-serie blev præsenteret for små to uger siden og kommer i butikerne i dag. Det er de første Galaxy-telefoner der gør op med notch-løsningen til fordel for Samsungs egen Infinity-O løsning, hvor der er en udskæring til kameraet direkte i skærmen. Perfekt til lidt sjov og ballade.

Der findes adskillige wallpaper på Twitter, deriblandt de to ovennævnte (Kim Jong-un er min personlige favorit):

 

 

Der er ligefrem opstået en hel subreddit dedikeret til kreative wallpapers til både S10/S10e med et enkelt kamera og S10+ med dobbeltkamera – og nogle af dem er fremragende. Eksempelvis Darth Vader …

Darth Vader for S10/S10e from r/S10wallpapers

 

Samsung nye Galaxy-serie er som nævnt kommet i butikkerne i dag. Vores anmeldelse af Galaxy S10+ kan læses her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.