×
GadgetsTophistorie

Få kunstværker med lyd på væggen

Med Art of the A9 giver B&O mulighed for at forene kunst og musik på væggen. Danske Kasper Eistrup har leveret sin fortolkning.

B &O har plukket en lavthængende frugt, men gør det med stil. Med kampagnen Art of the A9, skal den store overflade på Beosound A9-højttaleren udsmykkes – og det gøres af anerkendte kunstnere. En højttaler, der på sine tre ben allerede bringer tankerne hen på et staffeli.

En af kunstnerne er den danske billedkunstner (og tidligere frontmand i bandet Kashmir) Kasper Eistrup. Hans fortolkning, Cacophonia, kombinerer fragmenter fra kunstværker, der tilsammen skal danne et nyt udtryk.

Han har valgt en unik kobber-tone til aluminiumsringen, der danner rammen om “lærredet”, ligesom han har signeret bagstykket på højttaleren. Den kan enten stilles som et selvstædigt objekt i et rum, eller monteres på væggen som et traditionelt maleri.

– Det er et privilegie at få lov til at kombinere mine to største passioner; billeder og lyd, og jeg er meget glad for det endelige resultat, siger Kasper Eistrup.

Art of the A9
Cacophonia hedder Kasper Eistups bud på et kunstværk til A9.

Eistrup er – i hvert fald indtil videre – den eneste dansker, blandt en håndfuld af udenlandske billedkunstnere, som er blevet inviteret til at deltage i Art of the A9. Du kan se de øvrige på B&O’s hjemmeside.

Beosound A9 Cacophonia kan opleves ved selvsyn hos Bang & Olufsen-butikker over hele Danmark.

Art of the A9

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.