×
TeknologiTophistorie

Face ID på vej til Messenger

Facebook eksperimenter med at integrere Face ID og Touch ID i Messenger for at beskytte brugerens beskeder mod nysgerrige øjne.

Facebook tester i øjeblikket en ny funktion i Messenger, der gør det nemmere at beskytte beskeder fra nysgerrige sjæle. Når funktionen er aktiveret, skal brugeren logge ind via Face ID, Touch ID eller kodeord for at få adgang til sine beskeder, enddaselv om telefonen allerede er låst op. Det skriver Engadget

Funktionen skal manuelt aktiveres før den fungerer, så alt kan være som nu. Du kan også indstille en bestemt periode efter at du har forladt app’en til, når du skal autentificere igen.

Facebook har aktiveret den nye sikkerhedsfunktion hos en udvalgt gruppe Messenger-brugere, der bruges som testere af systemet. Den er kun aktiveret på iOS-enheder, men kan med tiden også blive tilgængelig på Android-telefoner.

“Vi ønsker at give folk flere valg og kontrolfunktioner til at beskytte deres private beskeder, og for nylig begyndte vi at teste en funktion, der giver dig mulighed for at låse Messenger-appen op ved hjælp af din enheds indstillinger,” siger en talsmand for Facebook i en erklæring. “Et tilføjet lag af privatlivets fred for at forhindre, at en anden får adgang til dine meddelelser.”

Messenger
Foto: Facebook

Herover et skærmbillede af indstillingerne, hvor den nye funktion kan aktiveres. Der er desværre ingen oplysninger om, hvornår Facebook har tænkt sig at rulle funktionen ud til alle brugere.

Facebook Messenger til iOS-enheder – og Mac-computere – kan hentes fra App Store.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.