×
GadgetsTophistorie

Fairphone Fairbuds har udskiftelige batterier

Fairbuds er et sæt "grønne" in-ear hovedtelefoner, der består af syv udskiftelige dele.

Hollandske Fairphone, der har gjort sig bemærket med bæredygtige og reparationsvenlige telefoner, lancerer nu et sæt in-ear hovedtelefoner efter samme princip. Fairbuds skal supplere de allerede eksisterende over-ear hovedtelefoner Fairbuds XL.

Fairbuds har hele syv dele, der kan skiftes ud. Og hvis man mister én earbud, så kan man bestille en ny. Batteriet kan udskiftes i både hver enkelt hovedtelefon, men også i opladningshylsteret.

Fairbuds kommer tunede med titanium-belagte 11mm drivere. Hovedtelefonerne har desuden active noise-canceling (ANC) med vindstøjsreduktion og seks aktive mikrofoner, som skal give klar lyd både inden- og udendørs. Multipoint Bluetooth gør det muligt at tilknytte to enheder på samme tid.

– Med lanceringen af Fairbuds går vi igen foran for industrien. Vi kombinerer høj kvalitet med lang levetid, og bringer bæredygtighed til audiosegmentet. De er skabt til at holde og er lavet med 70 procent fair og genanvendte materialer. Derudover giver vi en unik udvidet 3-års garanti for at forlænge brugen af høretelefonerne så længe som overhovedet mulig, siger Reinier Henrikds, CEO hos Fairphone. 

Hovedårsagen til hovedtelefoners CO2 udledning findes i produktionsprocessen, og ved at beholde Fairbuds længere, kan man foretage et bæredygtigt valg, som gør en forskel, fortæller selskabet.

Hovedtelefoner er sat til salg i dag på selskabets hjemmeside. Prisen er 149 euro – 1.112 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.