×
ElbilerTophistorie

Fiat 600e vises frem i ny video

I en reklame på Youtube har italienerne afsløret Fiat 600e, der er en ny elektrisk crossover, der skal konkurrere mod Volvo EX30.

Den populære Fiat 500e får en storebror i form af Fiat 600e. Modellen er endnu ikke officielt lanceret, men den har optrådt kortvarigt i en af ​​Fiats YouTube-reklamer. Hvornår den officielle lancering finder sted, er uklart.

Hvad der til gengæld er klart er, at 600e bliver en crossover. Den får nogenlunde samme størrelse som den netop lancerede Volvo EX30. Den låner designelementer fra lillebror, men i modsætning til denne, har har den fire døre.

Den kommer formentlig til at dele teknologi med Jeep Avenger, der vandt titlen som Årets Bil i Europa tidligere i år.

Der er ingen officielle tal for for eksempel batterikapacitet og rækkevidde. Men deles teknologien med Jeep, kan vi forvente et 51 kWh batteri med en rækkevidde på omkring 400 kilometer og en ladeeffekt på 100 kW. Samt en motor på 115 kW (156 heste).

Fiat 600e
Kabinen i et still fra videoen.

Fiat har stadig ikke bekræftet, hvornår den nye 600e bliver officielt afsløret, men efter videoen at dømme, må debuten være lige om hjørnet.

Med hensyn til prisen, så kan vi gætte på, at den kommer til at ligge i samme nabolag som Volvo EX30 og Jeep Avenger. Biler, der starter ved henholdsvis 274.000 og 280.000 kroner.

Her er videoen, hvor Fiat 600e vises frem.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.