×
ElbilerTophistorie

Elektrisk Jeep Avenger får dansk pris på 280.000

Den elektriske Jeep er kåret til Årets Bil i Europa og kommer udelukkende til Danmark som elbil. Her er de danske priser på Jeep Avenger.

For et par uger siden vandt Jeep Avenger Car Of The Year 2023. Nu er den danske importør klar med priser og udstyrsniveauer. Den kompakte amerikaner kommer til Danmark i tre udstyrsvarianter og stempler ind på det danske marked med en frapris på 279.990 kroner.

I Danmark kommer Jeep Avenger kun som elbil. Den har 156 hestekræfter, et batteri på 54 kWt og en rækkevidde på cirka 400 kilometer. Den kan hurtiglade med op til 100 kW DC, og det tager 24 minutter at oplade fra 20 til 80 procent. På en 11 kW AC-hjemmelader tager det cirka 5,5 timer at lade bilen op.

Bilen vil kunne købes i tre udstyrsvarianter, som kan ses nedenfor, og priserne er ganske anstændige. Præcis dato kendes ikke, men den danske importør fortæller, at den kommer “til foråret”. Bilen kan dog allerede nu bestilles på hjemmesiden.

ModelPris
Avenger Explore 279.990 kr.
Avenger Adventure309.990 kr.
Avenger Summit339.990 kr.

Den grundlæggende drivlinje på de tre varianter er ens, men de dyrere modeller har (naturligvis) mere udstyr ombord. Her er, hvad importøren fortæller om dem:

Explore

Explore-udstyret er standard på alle niveauer og består af følgende udstyr: Trådløs Apple CarPlay/Android Auto, Nøglefri start, fartpilot, Selec-Terrain køreprogram (Normal, Eco, Sport; Mud, Sand, Snow) , el-justerbare sidespejle, 7” digital instrumentering, 10” infotainment, automatisk klimaanlæg, regnsensor, elektrisk parkeringsbremse, Hill descent control, 3-faset onboard charger, mode 3 ladekabel, varmepumpe og USB-A og C indgang foran, p-sensor bag, 6 højttalere, indfarvede dørhåndtag, LED forlygter og 16” alufælge.

Jeep Avenger
Et kig indenfor.

Adventure

Det mellemste udstyrsniveau hedder Adventure og har et prisskilt på 309.990. Her får man oven i Explore-udstyret bl.a. 17” alufælge, læderrat, adaptiv fartpilot, High-gloss sidespejle, 10,25” konfigurerbar digital instrumentering, nøglefri adgang og start, el-bagklap, bakkamera, trådløs opladning, navigation, USB-C ved bagsæder, opvarmet forrude, sædevarme og el-justerbare sidespejle med varme.

Summit

Topmodellen Summit koster 339.990 kroner. Ud over udstyret fra de andre udstyrsniveauer, har Summit blandt andet 18” alufælge, velkomstlys, rammeløst auto-dimming bakspejl, lædersæder, automatisk fjernlys, vognbane- og køassistent, tonede ruder, blindvinkel assistent, el-justerbare og foldbare sidespejle med varme. LED baglygter, LED projector forlygter og tågelys, og ambient interiør belysning.

Jeep Avenger

Jeep Avenger er en såkaldt mini-SUV. Den er 4,08 meter lang og har en frihøjde på 200 mm. Bilen er udviklet og designet i Europa til det europæiske marked – og produceres også i Europa.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.