×
Gadgets

Fitbit er klar med ny Fitbit Charge 3

Fitnesstrackere er stadig mere populære end smartwatches. Nu er Fitbit klar med en ny udgave af deres Charge 3.

Fitnesstrackere bliver mere og mere avancerede, og nu tilføjer en af de mest rutinerede producenter, Fitbit, nogle ganske interessante funktioner til deres Charge 3. Den nye tracker har blandt andet fået opgraderet batteriet, så det nu kan “overleve” i op til syv dage. Trackeren har også Fitbit Pay, som blandt andet kan benyttes hvis man har Danske Bank, Nordea, Jyske Bank og SEB.

Ekstremt mange data

Fitbit har lavet trackere i rigtigt mange år efterhånden, og har derfor registreret enorme mængder data – for eksempel har de 7,5 mia. trackede nætter som er samlet sammen siden Fitbit begyndte at tracke søvn tilbage i 2009. Alle de data bruges til at komme med ideer til, hvordan man forbedrer sine søvnvaner.

Også under vandet

Den nye Charge 3 er nu vandtæt helt ned til 50 meter, og tilføjelsen af en relativ SpO2-sensor – den første i en Fitbit tracker – giver mulighed for at estimere iltmætningsniveauer i blodet samt måle nye helbredsindikatorer, som eksempelvis søvnapnø.

Kvinder får lidt ekstra

Fitbit Charge 3 har også såkaldt “sundhedssporing til kvinder”, hvilket giver mulighed for at registrere menstruation og ægløsning, ligesom man kan registrere symptomer. Man vil som kvinde kunne få et godt overblik over sin cyklus.

Fitbit Charge 3 kommer til at koste 1.199 kr. og vil være at finde i butikkerne i begyndelsen af oktober. Den kan forudbestilles hos Fitbit.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.