×
GadgetsTophistorie

Fitbit Sense holder styr på dit stressniveau

Fitbit har lanceret en ny topmodel, der bryster sig af at kunne holde øje med bærerens stessniveauer.

De seneste år har Fitbit Versa været selskabets flagskib smartwatch, men nu er der kommet en ny sherif til byen. Fitbit har nemlig lanceret deres nye topmodel, Fitbit Sense, der skal stråle ved siden af den opdaterede Versa 3 og Inspire 2.

Sense og Versa 3 ligner umiddelbart hinanden en del, men som navnet antyder, er Sense udrustet med flere sensorer end sin billigere søster. Eksempelvis har Fitbit Sense mulighed for at lave elektrokardiogrammer, EKG, en funktion som Apple Watch introducerede for et par år siden. Den funktion er dog kun tilgængelig i USA på nuværende tidspunkt, på grund af manglende tilladelser.

Det helt store trick i Sense er dog muligheden for at holde øje med bærerens stressniveau. Det gøres ved at placere håndfladen over displayet, hvorefter den elektrodermale sensor, EDA, der fungerer via metalrammen rundt om skærmen, måler en række parametre. Fikse algoritmer udregner så dit stressniveau, baseret på både målingerne samt puls, søvn og aktivitet.

Uret kan også måle bærerens temperatur, men kan dog ikke erstatte et termometer. Den kan ikke give nøjagtig temperatur, men kan dog fortælle, om den er højere eller lavere end normalt.

Fitbit Sense
Fitbit Sense er fyldt med sensorer.

Ud over disse nyheder, er Sense stort set identisk med Versa-produktlinjen. Der er indbygget GPS, mere end 20 forskellige træningsindstillinger, SmartTrak Cardio fitness leve og Score, søvnværktøjer, indbygget højttaler og mikrofon og kontaktløs betaling (via Fitbits eget betalingssystem). Uret er vandtæt ned til 50 meters dybde.

På trods af alle disse funktioner, giver det indbyggede batteri uret op til seks dages levetid, siger Fitbit. Uret leveres også med en ny oplader, der giver èn dags yderligere batteritid på kun 12 minutter, loves det.

Både Fitbit Sense, Versa 3 og den mere simple Inspire 2 kan forudbestilles nu og leveres engang i løbet af september måned. Prisen for Sense er på 2.499 kroner. Du kan læse mere hos Fitbit.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.