×
Gadgets

Fitbit Versa 2 giver dig sundhedsdata på abonnement

Fitbit har lanceret sit Versa 2 smartwatch med indbygget Alexa, samt et Fitbit Premium-abonnement, der giver et overblik over dine sundhedsdata.

Fitbit, der er bedst kendt for sine smartwatches, har hevet tæppet af Premium. En ny abonnementstjeneste, der skal hjælpe dig med at holde styr på dine sundhedsdata og give dig gode råd. Samtidig lancerer firmaet et nyt Versa 2 smartwatch og en billig badevægt i Aria Air-serien.

”Fitbit Premium bruger dine unikke data til at levere Fitbits mest personlige oplevelse til dags dato, med vejledning og coaching for at hjælpe dig med at nå dine sundheds- og træningsmål,” skriver firmaet i sin pressemeddelelse.

Her fortælles det også, at Premium bruger ” indsigt fra mere end 10 års Fitbit-data såvel som akademisk og lægelig ekspertise”. Målet er at hjælpe dig med at bevæge dig mere, sove bedre og spise sundere. Prisen bliver på omkring 65 kroner om måneden, men tjenesten bliver i første omgang ikke tilgængelig i Danmark, fortæller Fitbits danske pressebureau.

Fitbit Versa 2

Til at levere de mange data til Premium har firmaet også annonceret Versa 2 – et nyt smartwatch. I forhold til den første udgave er designet blevet mere eksklusivt med en større AMOLED-skærm og nye remme. Uret har fået always-on, men giver stadig batterilevetid, der regnes i dage fremfor timer. Det er, så vidt undertegnede husker, også første gang at et smartwatch har fået Alexa. Den digitale assistent kan hidkaldes ved et tryk på en knap og kan oplyse om vejrsituationen, oprette timere og meget mere.

En anden ny funktion er Sleep Score. Via 10 års data, leveret af kunderne, kan Fitbit give resultat for hver nat i Fitbit-appen og få en større indsigt i din søvnkvalitet. Dit resultat er baseret på puls (søvn og hvile), rastløshed, vågen tid og søvnfaser. Smart Wake bruger maskinlæring til at vække dig i det optimale tidsrum af din søvncyklus, hvor du er i let eller i REM-søvn, baseret på et forudbestemt interval på 30 minutter, så du vågner og føler dig mere frisk.

Fitbit Versa 2
Fitbit Versa 2 familien (klik for større billede).

Versa 2 kan forudbestilles på Fitbit.com til en vejledende salgspris på 1.599 kr. i farverne sort med en carbonsort ramme, sart rosa med en rosaguld aluminiumsramme og grå med grå ramme; accessories har vejledende salgspriser fra 249 kr. Versa 2 Special Edition kan fås til vejledende salgspris 1.799 kr. i farverne mørkeblå og pink med en rosaguld aluminiumsramme og mørkegrå med en grå ramme. Versa 2 kan købes i Elgiganten og Power fra d. 24. september 2019.

Bluetooth-sladrehank

Som rosinen i pølseenden har Fitibit også lanceret en badevægt, der kan kommunikere med Fitbit-appen via Bluetooth. I appen kan du se BMI og et komplet billede af dine væsentlige sundhedsmålinger i overskuelige grafer og diagrammer, fortæller Fitbit. Fitbit Aria Air fås i sort og hvid og kan forudbestilles på Fitbit.com fra slutningen af september 2019 og købes i Elgiganten og Power fra midten af oktober 2019 til en vejledende udsalgspris på 449 kroner.

Badevægten Fitbit Ari Air.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.