×
Gadgets

Fitbit Versa låner fra Apple Watch, men til den halve pris

Fitbit Versa er en redesignet og neddroslet udgave af Fitbit Ionic-uret, der udkom sidste år.

Fitbit har netop annonceret et nyt smartwatch, der minder ikke så lidt om Apple Watch, både i udseende og funktioner. Til gengæld sælges Fitbit Versa til omkring den halve pris. Versa er en redesignet og neddroslet udgave af Fitbit Ionic-uret, der udkom sidste år.

Fitbit har en fortid i sportsverdenen, men det ses ikke umiddelbart på Versa, der med sin kvadratiske, afrundede form ikke ligner et traditionelt ur, men mere Apples smartwatch. Selv remmene ligner noget, man kunne have handlet i den nærmeste æblebutik.

Fire dages batterilevetid

Fitbit Versa lanceres med seneste udgave af Fitbits eget operativsystem, Fitbit OS 2.0, og byder blandt andet på 24/7-hjertefrekvenssporing, automatisk søvntracking, hurtig svarfunktion på Android og adgang til musik via uret. Og så har uret voldsomme fire dages batterilevetid.

Fitbit har også introduceret en ny sundhedssporing til kvinder, der skal “hjælpe kvinder med at følge deres månedlige cyklus, se holistiske sundhedsdata på ét sted og give en bedre forståelse for sammenhængen med deres generelle helbred”.

Snabelen i Deezers bibliotek

Fitbit har lavet et samarbejde med musikttjenesten Deezer, så man kan lytte musik overalt ved hjælp af Bluetooth-hovedtelefoner, herunder både dine egne eller offentlige afspilningslister og Flow fra Deezer.

Ligesom Fitbit Ionic er Fitbit Versa udrustet med Fitbits eget mobile betalingsløsning Fitbit Pay.

Fitbit Versa er tilgængelig i forsalg allerede i dag på Fitbit.com til en vejledende udsalgspris på 1.599 kroner og kan fås i sort med en sort aluminiumsramme, grå med en sølv aluminiumsramme eller peach med en rosaguld aluminiumsramme.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.