×
Gadgets

Nu kan du ringe fra dit smartur

Nu er smarturet ikke længere “bare” mobilens forlængede arm. Det er et reelt alternativ til mobilen. I hvert fald, hvis man taler om opkald. Koreanske LG presser udviklingen med sit nye Watch Urbane 2nd Edition smartur, der ikke alene kan modtage og foretage opkald uden at blive koblet op til en mobil, men også fungerer med både iPhone og Android-mobiler.

Uret, der blev præsenteret i går, kan udnytte både 3G og 4G-netværk. Det er desuden udrustet med en ny skærm, der kan præstere den højeste opløsning blandt smarture, nemlig 480 x 480 pixels. Forgængeren, Watch Urbane, havde en skærm med en opløsning på 320 x 320 og Apple Watch har 312 x 390 pixels.

Watch Urbane 2nd Edition har naturligvis også flere muskler end forgængeren og et større batteri. Til gengæld er det blevet en snas tykkere.

LG Watch Urbane 2nd Edition fås i fire varianter; You'll also be able to choose from Space Black, Opal Blue, Luxe White og Signature Brown.
LG Watch Urbane 2nd Edition fås i fire varianter; You’ll also be able to choose from Space Black, Opal Blue, Luxe White og Signature Brown.

Det er godt nok ikke første gang at et smartur har indbygget telefonfunktion, men det er første gang, at et Android Weart-baseret ur får funktionen. Tidligere har Samsungs Tizen-baserede ur kunnet ringe.

Watch Urbane 2nd Edition lanceres i USA og Sydkorea i nærmeste fremtid. Der er endnu ingen oplysninger om, hvornår uret kommer til Europe – men det skulle komme, lover LG.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.