×
Gadgets

Minimalistisk designer-smartwatch

Vil du ikke have en metervare-smartphone som f.eks. Apple Watch, er Mondaines Helvetica 1 måske noget for dig. Uret ligner bestemt ikke noget smartwatch, og det er i virkeligheden heller ikke voldsomt smart. Det har hverken advarsler, stemmestyring eller andre gimmicks. Til gengæld ser det bragende godt ud.

Ligesom Withings Activité-smarture har Helvetica 1 ikke nogen skærm. I stedet bruges analoge visere til at vise informationer om fysisk aktivitet, forbrændte kalorier og søvnrytme. Der kan indstilles fitness-mål og tidszoner via den medfølgende app til iOS og Android.

Det er ikke just et overflødighedshorn af funktioner. Tværtimod kan uret ikke meget mere end et noget billigere fitness-armbånd. Gevinsten er, at batteriet holder i op til to år.

Som den opmærksomme læser vil have bemærket, er uret en hyldest til Helvetica-skrifttypen. Mondaine laver endda kun 1.957 eksemplarer af uret (året hvor Helvetica blev designet, red.), der kan forudbestilles via Mondaines hjemmeside. Prisen starter ved 850 dollars – knapt 6.000 danske kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.