×
Teknologi

Fitbit Pay – ny mobil betalingsløsning i Danmark

Apple Pay og MobilePay får uventet konkurrence fra Fitbit, der ellers er kendt for sine smartwatches.

De dage er ovre, hvor MobilePay sad alene på de mobile betalingsløsninger herhjemme. Tidligere på måneden lanceres Nordea Apple Pay og i dag meddeler det amerikanske firma Fitbit, at de har lanceret deres egen betalingsløsning, Fitbit Pay, i Danmark.

Store kræfter bag

Bag lanceringen af Fitbit Pay i Danmark står mastodonter som Eurocard, SAS Eurobonus World Mastercard og GlobeCard. Kunder med Eurocard kan tilføje Mastercard til deres enhed, så de kan foretage betalinger på farten direkte fra håndleddet. Uden brug af hverken kort eller mobiltelefon.

Det er dog endnu en begrænset skare, der kan få glæde af den nye betalingsløsning, da den endnu udelukkende fungerer med Fitbits eget Ionic-smartwatch, der er snittet specielt til sportstræning.

– Det føles godt at være en del af en tjeneste, der forenkler menneskers betalinger, samtidig med at det bidrager til at forbedre folkesundheden. Dette er yderligere et eksempel på, hvordan ny viden og nye teknologier gør vores hverdag lettere, siger Catharina Hoffsten, Eurocards ekspert i mobile betalinger.

Fokus på sikkerhed

En industristandardiseringsplatform sikrer, at en brugers kortoplysninger aldrig bliver afsløret eller delt med forhandlere eller Fitbit. Som et ekstra beskyttelseslag, kan brugeren vælge en beskyttet pinkode under enhedens opsætning.

– Forbrugerne vil have teknologi, som hjælper dem med at løse hverdagens opgaver med færrest mulige skridt eller klik. Med Fitbit Pay kan Mastercards kortholdere med de respektive banker let betale kontaktløst på farten. Samtidig får de sikkerhed om kortoplysningerne, fordi Fitbit Pay bruger Mastercards førende tokeniserings-services, som giver forbrugerne den størst mulige sikkerhed, siger Sasha Krstic, chef for Mastercard i Norden og Baltikum.

Ifølge pressemeddelelsen kan Fitbit Pay bruges til at foretage betalinger i tusindvis af butikker, der tilbyder kontaktløs betaling.

Læs mere om Fitbit Pay hos Fitbit.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.