×
Gadgets

IFA: Samsung dropper Android Wear

Selv om Samsung nærmest er bannerfører for Android-platformen på smartphones, så er koreanerne ikke begejstrede for Android på smarture. Det er i hvert fald en nærlæggende tolkning, i betragtning af, at de også i denne omgang går uden om Android Wear.

Ligesom forgængeren er Samsungs nye smartur, Gear S2, nemlig baseret på Samsungs eget Tizen-styresystem. Samtidig arbejder Samsung hårdt på at indgå samarbejder med app-producenter, så hylderne ikke er tomme, når man vil hente ny funktionalitet til sit Tizen-baserede smartur. En nødvendighed, hvis man vil have succes. Ifølge rygterne taler Samsung bl.a med Twitter, ESPN og Groupon.

Samsung forventer at der vil være omkring tusinde apps tilgængelige, når Gear S2 kommer ud i butikkerne.

Gear S2 udkommer i to modeller; den futuristiske og lidt feminine standard-model og en ’Classic’-model med takker rundt om urskiven. Apropos urskiven har Samsung gentænkt ringen rundt om urskiven – uret kan simpelthen betjenes ved at dreje på ringen. Lige som et dykkerur. Det er smart.

Selve skærmen er en AMOLED med en opløsning på 360 x 360 pixels (302 ppi) og den står syleskarpt. Imponerende, hvis Samsung – som de hævder – har formået at give uret to til tre dages batterilevetid.

Vi har fået fingrene i Gear S2 på IFA-messen i Berlin. Se iNPUTs chefredaktør Torben Vognsen gennemgå uret i videoen ovenfor.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.