×
Gadgets

Flop? Apple dumper prisen på Apple Watch

En af aftenens små overraskelser var da Tim Cook meddelte, at Apple sænker priserne på alle Apple Watch-modeller. Fra og med i dag koster den billigste model 400 kroner mindre end den gjorde igår. Det sammegør sig gældende med de øvrige modeller.

Prissænkningen kom i forlængelse af, at Tim Cook meddelte, at Apple Watch er det mest solgte smartwatch i verden. Noget de fleste analytikere er enige i. Det, man skal bemærke er, at Apple ikke offentliggør salgstal for Apple watch som de gør for f.eks. iPhone og iPad – og der skal sandsynligvis ikke sælges voldsomt mange enheder for at ligge i toppen af listen.

Under alle omstændigheder ville Apple næppe sænke priserne, hvis de havde udfordringer med at følge med efterspørgslen.

Cook benyttede også lejligheden til at lancere en stribe nye remme til uret, herunder en ny rem i vævet nylon i forskellige farver og en sort stålrem – den såkaldte “milanese loop”.

Det forventes at der præsenteres en ny udgave af Apple Watch til efteråret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.