×
Gadgets

WatchOS 3: Førstehjælp til Apple Watch

Apple Watch er en sær størrelse. Det er uden tvivl det mest populære af alle smartwatches, men generelt er smartwatches ikke blevet lige så populære som producenterne havde håbet på. Hånden på hjertet; hvor mange kender du, der bærer et smartwatch?

Apple har dog ikke givet op. Under gårsdagens keynote annoncerede Tim Cook et opdateret styresystem til Apple Watch – watchOS 3. Opdateringen har fokus på en eneste ting: Hastighed. Apps vil åbne hurtigere, det bliver nemmere at manøvrere rundt mellem apps og så bliver det hurtigere at svare på beskeder og mails. Kort sagt: Apple Watch skal være hurtigere.

Fremover placeres aktive apps i hukommelsen, så de lynhurtigt kan kaldes frem. Og ved at trykke på den aflange sideknap under kronen (den, der kalder kontakter frem nu, red.), åbner man fremover for en dock med previews af alle åbne apps. Alle disse previews er live, så f.eks. sportsresultater opdateres øjeblikkeligt.

Det bliver spændende at se, hvad det gør ved urets batterilevetid.

Apple introducerede også en helt ny funktion; Scripple. En form for skriftsgenkendelse, der gør, at du kan sende personligt skrevne beskeder og tegninger. Fukntionen virker smart og den glæder vi os til at lege med.

Derudover byder watchOS 3 på følgende nyheder:

SOS-funktion. Et langt tryk på sideknappen aktiverer SOS-funktionen, der automatisk ringer til den lokale 112, advarer udvalgte kontakter og viser dine sundhedsoplysninger på uret.

Fitness-deling. Fitness-app’en, Acitivity, får mulighed for at dele live-informationer med venner, så I kan give hinanden dårlig samvittighed.

Meditation. Apple har tilføjet en ny app til meditation, Breathe, der hjælper dig med vejrtrækningsøvelser på mellem et og fem minutter.

Nye urskiver. Eller ”watchfaces” som Apple kalder dem. Mickey var sidste års sjove indslag – i år er det Minnie Mouse. Og farven på hendes kjole kan tilpasses urremmen. Wov.

WatchOS 3 er en gratis opdatering til alle Apple Watch-modeller. Den udkommer i løbet af efteråret. Læs mere på Apples hjemmeside (på engelsk).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.