×
ElbilerTophistorie

Først billeder af ‘svævende skærm’ i Peugeot e-3008

SUV'en Peugeot e-3008, der har premiere til september, får en ny 'svævende skærm' i kabinen. Her er de første billeder af skærmen.

Til september har Peugeot premiere på SUV’en Peugeot e-3008. Modellen bliver baseret på Stellantis-gruppens nye elbilsplatform, STLA Medium, og den kommer med tre forskellige motormuligheder. Herunder en firehjulstrukket dobbeltmotorvariant.

Den får en rækkevidde på op til 700 WLTP-kilometer, og så får den et helt nyt cockpit med en ‘svævende skærm’. Den kan vi se på billeder, som franskmændende har sendt ud, for at vække appetit inden premieren.

E-3008 er den første model med Peugeots videreudvikling af interiøret kaldet i-Cockpit. Rattet er, som før hos Peugeot, placeret lavt og er også nyt. Over rattet ser den nye skærm ud til at svæve frit, ved at være fastgjort til en arm, der ikke er synlig forfra.

Peugeot e-3008

Skærmen strækker sig hen over midten af instrumentpanelet. Den er 21 tommer stor og er buet. Til venstre ses køreoplysninger som hastighed og forbrug. Til højre på skærmen er infotainment og styring af klimaanlægget.

Som alternativ til skærmen er der i-Toggles touch-knapper, der kan programmeres til forskellige hurtige valg. Gearvælgeren er også flyttet fra midterkonsollen op til siden af ​​rattet. Dette skulle frigøre mere plads til både opbevaring og til et område, hvor mobiltelefonen kan oplades trådløst.

Peugeot har endnu ikke fortalt om bilens bestykning, men STLA-platformen understøtter batteripakker på mellem 87 og 104 kWh og vil kunne lades med op til 32 kilometer i minuttet.

Ud over Peugeot e-3008 kan vi også se frem til den mindre Peugeot e-308. Den vil være udrustet med en nyudviklet motor på 115 kW (156 hk) og et batteri på 54 kWh, som skal give bilen en rækkevidde på op til 400 kilometer. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.