Gadgets

Første kig på Android på Microsoft Surface Duo

Nu er der endelig kommet video af Android-styresystemet, der kører på Microsofts foldbare Android-telefon Surface Duo.

Microsoft præsenterede sin foldbare Android-telefon, Microsoft Surface Duo, ved et arrangement helt tilbage i oktober, men selv om vi fik hardwaren at se, var der ingen mulighed for at se den afvikle Android. Før nu. I denne uge har Microsoft nemlig udgivet sin Android-emulator til udviklere – og det er der lynhurtigt kommet en video ud af. Se den herunder.

Surface Duo er en telefon med to 5,6 tommer store skærme (1.350 x 1.800 pixels), der kan foldes ud til en stor 8,3 tommer skærm.

Videoen, der er knapt to minutter lang, er blevet lagt på Twitter.  Den er lavet i samarbejde mellem Zac Bowden, der har leget rundt med emulatoren, og Jonas Daehnert — kendt som PhoneDesigner — der har lagt videooptagelsen på et billede af Surface Duo, så det giver en bedre ide om, hvordan styresystemet hvordan styresystemet reagerer på de to skærme.

Originalen er øverst i tweetet her, mens den mere kontekstkorrekte er den nederste video.

Udviklere kan hente den nye Android Emulator fra Microsofts hjemmeside og begynde at udvikle apps og programmer til de to skærme lige med det samme. En lignende emulator til Windows 10X vil blive frigivet i næste måned, så udviklerne også kan forberede sine apps til den større Surface Neo. 

Det er endnu uvist hvornår de to enheder kommer på markedet, men The Verge gætter på, at vi får mere at vide under Build-konferencen i maj måned.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.