Gadgets

Her er alle nyhederne fra Surface eventet

Jaja, der var en Android-smartphone med på scenen, men Microsoft havde meget mere i sækken under onsdagens Surface-event. Her er et overblik.

Den store nyhed under Microsoft Surface-event i New York onsdag eftermiddag, var naturligvis den nye telefon Surface Duo, der blev præsenteret som rosinen i pølseenden. Men Microsoft havde meget mere med i posen. Væsentlig meget mere.

Her er et overblik over alle de produkter, der blev vist frem, krydret med billeder og videoer.

Microsoft Surface Earbuds

Alle skal åbenbart have deres egne komplet trådløse hovedtelefoner. Nu er Microsoft også kommet med på vognen, med Earbuds, der har et, skal vi være diplomatiske og sige anderledes design. Det er nu en fordel, at de fylder lidt, så de er nemme at ramme, for Microsoft har naturligvis gjort det muligt at bruge dem til at fjernbetjene en Powerpoint-præsentation. Det er trods alt Microsoft. Et tap på tallerkenen og præsentationen hopper et skridt frem. Hovedtelefonerne har op til 24 timers batterilevetid via den medfølgende opladeræske.

 

Microsoft Surface Neo

Surface Neo

Microsoft tager sin Surface-tablet mod nye horisonter næste år, når Surface Neo rammer butikkerne. Som navnet mere end antyder, er det en helt ny type enhed, der hverken er tablet bærbar computer – det er begge dele. Med to 9-tommer store skærme, der arbejder sømløst sammen, men også kan bruges hver for sig. Den har endda en tastatur, der kan foldes hen over den ene skærm. Eller afmonteres helt. Der er endnu ingen specifikationer på banditten, der er ”storebror” til Android-telefonen Surface Duo, men Neo kører Microsofts eget Windows 10X, der er en lettere aftapning af styresystemet til computere. Prisen? Vores gæt: Den bliver dyr.

 

Microsoft Surface Pro X

Surface Pro X

Microsoft er tydeligvis trætte af konkurrencen fra iPad Pro’en, for her er Surface Pro X der ligner en rigtig arbejdshest. Den er udrustet med en spritny ARM-baseret Surface SQ1-processor, der er blevet skruet sammen af Qualcomm og Microsoft i fællesskab. Den har en 13-tommer stor skærm (2880 x 1920), men de tynde rammer rundt om den gør, at den ikke er større end en 12-tommer enhed. Siger de. Microsoft har givet den to USB-C stik og en Surface Connect-port, men hverken hovedtelefonstik eller USB-A. Microsoft har givet Type Cover-tastaturet en overhaling, så den nye Surface Slim Pen kan ligge i en dertil indrettet lomme – hvorfra den også oplader. Kommer i butikkerne den 5. november. Priserne starter ved 999 dollars – 6.840 kroner inden danske afgifter.

 

Microsoft Surface Pro 7

Surface Pro 7

Firmaet opdaterede også den traditionelle Surface Pro til syvende inkarnation. Den er baseret på Intels seneste 10’ende generations-processorer og fås både med i3, i5 og i7 varianter. Basismodellen starter ved 4GB RAM og 128GB lagerplads, men den kan fås helt op til 16GB RAM og 1TB lagerplads. Den store nyhed er, at Pro 7 har fået et USB-C. Det er ikke et Thunderbolt 3-stik, men USB-C enheder kan tilkobles. Enheden sættes til salg den 22. oktober med en prislap på 750 dollars – 5.135 kroner direkte omregnet.

 

Microsoft Surface Laptop 3

Surface Laptop 3

Laptop 3 minder en hel del om sidste års Laptop 2, men med to væsentlige ændringer: Den fås nu i to forskellige størrelser og den største model har fået den helt nye Surface SQ1-processor, der er udviklet af Microsoft i samarbejde med Qualcomm. Den mindste model har 13,5-tommer skærm og den store en 15-tommer skærm. Dimensionerne er de samme som på sidste års model, men Microsoft har gjort touchpad’en større. Microsoft har også givet den USB-C-stik der kan bruges til at oplade maskinen. Firmaet hævder at maskinerne kan holde til 11,5 timers brug mellem hver opladning.

 

Microsoft Surface Duo

Og så er er naturligvis aftenens helt store overraskelse; enheden som kan foretage og modtage opkald, men som Microsoft konsekvent nægtede at kalde en smartphone. Den har to 5,6 tommer store skærme, der fungerer sammen eller uafhængigt af hinanden – og så er den baseret på Android-operativsystemet. Du kan læse mere uddybende om telefonen tabletten Surface Duo her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.