×
Gadgets

Stort Microsoft-event til oktober

Rygterne har svirret længe og nu har Microsoft endelig bekræftet; Der kommer nye Windows 10-enheder i oktober. De bliver præsenteret ved et stort event i New York den 6. oktober, og hovedattraktionen forventes at være en ny tablet i form af Microsoft Surface Pro 4. Men ifølge rygtesmedene får vi også to nye Lumia-smartphones – blandt andet Lumia 950XL, som ses på billedet ovenfor. Alle sammen, naturligvis, udrustet med den seneste Windows-aftapning.

Nettet håber – og tror – at Microsoft vil forsyne Surface Pro 4 med Intels nye Skylake-chips, der åbner for nye muligheder, når der kommer til gaming og evnen til at håndtere 4K UHD-video med op til 60 billeder i sekundet.

Det spekuleres også i, om Microsoft vil puste størrelsen en anelse op, for at kunne tage kampen op mod Apples kommende iPad Pro. Surface Pro 3 var “bare” 12 tommer, mens iPad Pro er 12,9 tommer.

Derudover vil Microsoft også præsentere to nye Windows 10-smartphones, nemlig Lumia 950 og Lumia 950XL. Det er begge flagskibsmodeller med Quad HD-skærme; 950’eren har 5,2 tommer skærm, mens 950XL har 5,7 tommer. Det bliver de første flagskibe siden Microsoft droppede Nokia-brandet tidligere på året. Du kan læse de fulde specifikationer her: Microsoft er på vej med nye topmodeller.

Desuden forventes det, at Microsoft vil lancere en ny udgave af sportstrackeren Microsoft Band.

Hold øje med disse sider for at se nyheder på dagen.

Her er den officielle invitation:

microsoft_event_october_6

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.