ElbilerTophistorie

Første køretur i Volkswagen ID Buzz – den bliver et hit

Volkswagen ID Buzz er en yderst velkørende og smidig bil. Den mest vellykkede elbil, tyskerne endnu har sendt på vejene. Se videoen her ...

Det er saftsusemig ikke for sjov, når TopGear kalder Volkswagen ID Buzz for årets elbil. Det fandt jeg ud af, da jeg fik lov at tilbringe en dag sammen med bilen på vejene i København og Malmö. Buzz er en yderst vellykket bil, der formår at trække charmen med sig fra den ikoniske T1/T2, der er inspirationskilden.

ID Buzz er en forbandet velkørende og meget smidig bil, der er SUV og stationcar i en og samme model. Det er både en familiebil og en bil til dem, der vil pakke telt og fiskestænger og holde weekend i naturen. Lidt ligesom Berlingo og Multipla. Uden yderligere sammenligning i øvrigt – Buzz har meget mere charme end de to.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den vækker simpelthen følelser. Det oplevede jeg på min dag rundt i København og Sverige, hvor jeg ikke alene fik mange smil fra dem, jeg passerede, men også oplevede at folk stillede sig op og tog billeder af bilen, når den holdt stille.

Men der er også knaster. Selv om ID softwaren har fået med glattejernet, er der stadig udfordringer. Jeg oplevede for eksempel, at begge skærme gik i sort under testkørslen! Se videoen fra min dag med ID Buzz herunder.

To udgaver

Minibussen kommer i første omgang til Danmark i to udgaver og de er begge med fem sæder. Senere kommer der også en syv-personers udgave, men den ved vi endnu ikke rigtig noget om.

De to varianter – Life og Style – deler alle væsentlige parametre, såsom batteri (82 kWh), motorstørrelse og ladeeffekt. Forskellene ligger udelukkende i styling og udstyrsniveau. Style, der er den dyreste, har 20-tommer hjul, en lidt større multimedieskærm, mere avanceret belysning. Den har også mere avanceret software og elektriske skydedøre.

Men den koster til gengæld også 90.000 kroner mere end Life-varianten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når du har set videoen, kan du læse mere om ID Buzz hos Volkswagen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.