×
Gaming

Fortsættelsen til Beyond Good and Evil ser fantastisk ud

Ubisofts kultklassiker Beyond Good & Evil får endelig sin længe ventede efterfølger – alt ser ud til at være nyt, men traileren er et imponerende stykke filmhåndværk, som du kan se her.

En kultklassiker med mange fans

‘Beyond Good & Evil’ fra 2003 er en af de spilklassikere, der aldrig blev rigtig mainstream, men som har en mængde fans – ikke mindst blandt spilanmeldere, der elskede den gode historie, charmerende kvindelige hovedperson og helt anderledes handling.

(Spillet koster 37,50 kr på Steam og har brugerkarakteren 9/10, og det er pengene værd)

Kamera i stedet for skydevåben

I det originale spil styrer du fotografen Jade, der rejser rundt på planeten Hillys og fotograferer planetens unikke vilde dyr, samtidig med at hun samler fotografiske beviser for en større konspiration. Spillet, der har Rayman-skaberen Michel Ancel som bagmand udmærker sig med sin ikke-voldelige tilgang til problemløsning, skarpe karakterer og en original historie og setting.

‘Beyond Good & Evil’ var dog ikke så stor en kommerciel succes at en fortsættelse synes uundgåelig, men gennem årene har Michel Ancel lovet, at han arbejdede på sagen. I 2008 meddelte Ubisoft, at fortsættelsen var en realitet, men så blev projektet sat på pause til fordel for ’Rayman Origins’.

Traileren er nærmest en kortfilm

Men nu er traileren her altså, og den ser fantastisk ud.

Det skal do siges, at mens traileren er et lille stykke filmkunst, der viser en verden, man gerne ville dykke ned i, så minder den ikke synderlig meget om Hillys fra det originale spil, og den viser os heller intet om, hvordan spillet rent faktisk bliver. Og så er der en fokus på våben og eksplosioner, som slet ikke var tilstede i originalen.

Ny verden, nye personer og helt nyt spil

‘Beyond Good & Evil 2′ foregår i System 3 og er en prequel til det originale spil – spillet byder ifølge Ubisoft på nye planeter at udforske og nye spændende karakterer. Spiludgiveren kalder også’ BG&E 2′ for en ”åndelig efterfølger” snarere end en direkte opfølger til originalen.

Vi tillader os at være forsigtigt optimistiske, selv om vi savner Jade.

Ubisoft lancerede traileren på deres E3-pressemøde, men fortalte intet om, hvor langt spillet var, på hvilke platforme det ville udkomme eller hvornår.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.