GadgetsTophistorie

Fossil præsenterer Wellness Edition af sit Gen 6-hybridur

Fossil Gen 6 Hybrid Wellness Edition lover en batteritid på hele to uger, samtidig med at det måler dine data via en lang række sensorer.

Fossil har efterhånden en bred vifte af smartur-modeller under Gen 6-navnet. Nu er endnu et præsenteret, som får navnet Gen 6 Hybrid Wellness Edition.

Som navnet antyder, så er det af hybridtypen. Altså et smartur med gode gammeldags urvisere. De flytter sig automatisk, når du ønsker at bruge skærmen, der gemmer sig i midten under viserne. Skærmen på denne version er af e-ink-typen og det har en klar fordel – nemlig batteritiden.

Uret lover op til to ugers batteritid, før du behøver tilslutte det en lader. Som andre af Fossils ure, så kører det ikke Wear OS (Google smartur-platform), men kan synkronisere dine notifikationer takket være Fossils egen app. Du kan tale med uret via Alexa.

Læs også: Samsung klar med Galaxy Watch 5 og Watch 5 Pro

Der er fokus på aktivitet og træning med Gen 6 Hybrid Wellness Edition. Funktioner relateret hertil tæller blandt andet.

  • Måling af Sp02 (iltmætning i blodet)
  • Måling af V02 (maksimum iltoptagelse)
  • Automatisk træningsregistrering
  • Måling af hjerterytme

Uret bliver tilgængelig i tre farver: blå, pink og sort. Remmen er udskiftelig og Fossil tilbyder seks forskellige varianter.

Uret sættes til salg fra i morgen hos Fossil. Det antages at det ligeledes kommer til salg hos danske forhandlere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.