Gaming

Frankrig vinder VM i fodbold

EA Sports forudsiger, at Frankrig slår Tyskland i finalen. Danmark ryger tidligt ud ...

Frankrig vinder VM i fodbold for anden gang, mens Danmark ryger ud allerede i 16-delsfinalerne med et 1-2 nederlag til Kroatien. Det er de triste fakta, hvis man skal tro EA Sports’ nye simulation, der baserer sin spådom på de mange datas, som er kodet ind i det populære FIFA 18-fodboldspil.

EA Sports udgiver i dag sin gratis FIFA World Cup 2018-opdatering til FIFA 18. En opdatering, der gør det muligt en gennemspille fodbold-VM på skærmen, her et par uger inden kampene fløjtes i gang i Rusland. Alle 32 er med i opdateringen og data er baseret på de seneste ranglister. Men det er også muligt at omskrive historien og spille et VM, hvor f.eks. Holland eller Italien har kvalificeret sig.

Frankrig vinder over Argentina? Columbia vinder over England? Kroatien slår Danmark? Narh … men det tror FIFA 18.

Har du bare lyst til at lege med maskinen, der forudsiger resultater kan du gøre det her.

FIFA World Cup 2018-Opdateringen er som som sagt gratis til ejere af FIFA 18-spillet og kan hentes både på PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC. Den 6. juni frigives VM-opdateringen også til FIFA Mobile, der kan spilles på iOS- og Android-enheder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.