Fremtidens HjemTophistorie

Frient Keypad passer på det intelligente hjem

Danske Frient har lanceret Keypad, der låser hoveddøren med en kode og giver besked, hvis nogen forsøger at komme ind.

Den ligner mest af alt drejeskiven på en gammeldags analog telefon, men det er en intelligent enhed der giver nøglefri adgang til hjemmet. Og så er den dansk – Frient Keypad er nemlig udtænkt og designet i Aarhus.

Keypad er ikke et komplet låsesystem, det er udelukkende en … keypad … der kan tale trådløst med kompatible låsesystemer. Den er altså et supplement, der kan bruges, hvis andre end husets egne beboere skal have adgang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Enheden kan også kobles til hjemmets tyverialarm, så man kan aktivere systemet på vej ind eller ud. Selskabet skriver:

“Ved at tilføje denne ven til dit alarmsystem, kan du nemt til- og frakoble andre enheder i dit alarmsystem med et tryk på en knap fra din hoveddør, når du forlader og kommer hjem. Dette kunne være en Smart Sirene, der vil sørge for at skræmme enhver ubuden gæst væk med sin høje sirene.”

Frient Keypad

Frient Keypad sender straks en meddelelse til mobilen, hvis nogen forsøger at få uautoriseret adgang eller manipulere med enheden. Betjeningspanelet er hvidt, og tallene lyser, når det er mørkt udenfor.

Den kører på Zigbee-standarden og er kompatibel med Homey. Prisen ligger på knapt 700 kroner. Læs mere om Frient Keypad på selskabets hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Kilde
Teknikveckan
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.