×
Streaming

Game of Thrones’ sæson 7 teaser tager den lange tur til tronen

Game of Thrones har budt på en del fantastisk musik og også moderne bands som The National og Sigur Rós, men alligevel så var engelsk 80’er indie pop ikke det første vi tænkte på i forbindelse med Game of Thrones.

En sang om is og ild

Men i den et minut og tredive sekunder lange trailer, der blot viser os de tilbageværende hovedaktører i kampen om tronen, Jon Snow, Cersei og Daenerys,  der funger bandet James’ Sit Down fra 1989 faktisk rigtig godt.

Ellers er der ikke meget at sige om teaseren, som I ikke kan se selv. Som plakaten har vist, så er is og ild temaet for syvende og næstsidste sæson, og George R. R. Martins bogserie, som tv-serien er baseret på, hedder da også A Song of Ice and Fire (på dansk: En sang om is og ild). Og meget passende så leder Cerseis sidste iskolde udånding mens hun sidder på Jerntronen da også over i et glimt af seriens største fjende The White Walkers.

Game of Thrones vender tilbage til HBO dem 17. juli.

Game of Thrones SXSW teaser

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.