HBO Nordic

Game Of Thrones vender først tilbage i 2019

Fordømt. HBO har nu bekræftet, at sidste sæson af Game Of Thrones først vises i løbet af 2019.

HBO har i en pressemeddelelse bekræftet, at tv-skærmen vil være mørk og fuld af rædsler indtil engang i 2019, hvor den ottende og sidste sæson af Game Of Thrones vender tilbage. Det har været rygtet og ventet, at vi skulle vente så længe, men nu er det altså officielt bekræftet.

Bare seks episoder

Sæsonen vil bestå af bare seks episoder. Det forventes til gengæld at hver episode, ligesom sæson 7’s The Dragon And The Wolf, vil være af længere varighed. Nævnte afsnit, der sluttede sæson 7, er på 80 minutter.

HBO har samtidig bekræftet, at de nye afsnit skrives og instrueres af den gamle garde, der tæller navne som David Benioff & D.B. Weiss, David Nutter, Miguel Sapochnik, Bryan Cogman og Dave Hill.

Ingen ved hvornår …

Der var til gengæld ingen hints om hvornår på året sæson 8 går i luften. De fleste sæsoner har haft premiere i løbet af foråret, men sidste sæson kom først i starten af sommeren. Med andre ord: Alle muligheder er åbne.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

Close

Du bruger en Adblocker

Vi lever af annoncer, så overvej venligst at slå din adblocker fra.