×
HBO Max

Game Of Thrones vender først tilbage i 2019

Fordømt. HBO har nu bekræftet, at sidste sæson af Game Of Thrones først vises i løbet af 2019.

HBO har i en pressemeddelelse bekræftet, at tv-skærmen vil være mørk og fuld af rædsler indtil engang i 2019, hvor den ottende og sidste sæson af Game Of Thrones vender tilbage. Det har været rygtet og ventet, at vi skulle vente så længe, men nu er det altså officielt bekræftet.

Bare seks episoder

Sæsonen vil bestå af bare seks episoder. Det forventes til gengæld at hver episode, ligesom sæson 7’s The Dragon And The Wolf, vil være af længere varighed. Nævnte afsnit, der sluttede sæson 7, er på 80 minutter.

HBO har samtidig bekræftet, at de nye afsnit skrives og instrueres af den gamle garde, der tæller navne som David Benioff & D.B. Weiss, David Nutter, Miguel Sapochnik, Bryan Cogman og Dave Hill.

Ingen ved hvornår …

Der var til gengæld ingen hints om hvornår på året sæson 8 går i luften. De fleste sæsoner har haft premiere i løbet af foråret, men sidste sæson kom først i starten af sommeren. Med andre ord: Alle muligheder er åbne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.