×
Gadgets

Garmin går i Star Wars-mode

I anledning af den kommende premiere på Star Wars: The Rise Of Skywalker har Garmin kastet sig ud i en galakse langt, langt borte.

Det er blevet den tid på året, hvor Star Wars-fans må tømme kassekreditten. Force Friday er oprunden og i år er den tredoblet, da både Star Wars: The Rise Of Skywalker, Disney+ serien The Mandalorian og spillet Star Wars: Jedi Fallen Order skal udødeliggøres på legetøjshylderne. Garmin er blandt de (mange) firmaer, der har meldt sig under fanerne – blandt andet med to nye sportsure, der giver dig Rey eller Darth Vader på håndledet.

Urene blev vist frem forleden, sammen med en lavine af andet Star Wars-merch, men Garmin har endnu ikke frigivet detaljerede informationer om urene, der angiveligt går under navnet Legacy Saga Series. Rygterne siger dog, at indmaden i urene svarer til Garmins Vivoactive 4-serie, der tilbyder både aktivitet- og pulsmåling, ligesom der er indbygget GPS.

Star Wars Legacy Saga-urene skulle komme til salg i butikkerne i løbet af november måned med en prislap på 399 dollars – 2.700 kroner. De er klart designede til kunder, der har lyst til at skilte med deres kærlighed til Star Wars …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.