Gadgets

Jabra lancerer to nye ægte trådfri hovedtelefoner

CES2018: Danske Jabra ligger hårdt ud på CES2018 med en lancering af to nye hovedtelefoner i deres Elite serie

LAS VEGAS: Danske Jabra kom som nogle af de første ud af starthullerne med ægte trådløse hovedtelefoner med deres Elite Sport, som vi har kåret til et af de bedste produkter i 2017. Men nu bygger de videre på successen med en ny udgave af Elite, der dog skal supplere og ikke erstatte den nuværende Elite Sport – og et sæt hovedtelefoner rettet imod dem, der ikke er på jagt efter en “sport” udgave.

Stemmestyring i fokus

Jabra siger selv, at de har stemmestyring i fokus på deres to nye produkter – og de understøtter da også både Alexa, Google Now og Apples Siri. For Alexa’s vedkommende er det en af de første gange deres nye Alexa On-The-Go feature, der giver direkte adgang til tjenesten fra hovedtelefonerne – og med Amazon Alexa’s danske lancering vil det betyde et yderligere boost for tjenesten. Med Alexa vil du kunne styre musik, tilføje opgaver og begivenheder til din kalender og meget mere. Desværre findes den stadig ikke i en dansk udgave.

Sport vs ikke-sport

Jabra Elite 65t kommer i to udgaver; en “normal” og en “Active” – der er beregnet til sportsbrug. Forskellen er pasform og vandtæthed – Active vil være vand-, sved- og støvafvisende og have indbygget accelerometer der vil give flere muligheder for tracking ved sport. Sportsudgaven vil dog også koste 200 kr. mere.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Jabra Elite 65t vil være tilgængelig fra midten af januar hos udvalgte forhandlere til en vejl. pris på DKK 1.299,99 

Jabra Elite Active 65t vil være tilgængelig i begyndelsen af april hos udvalgte forhandlere til en pris på DKK 1.499,99 

Jabra Elite Active 45e vil være tilgængelig i begyndelsen af april hos udvalgte forhandlere til en vejl. pris på DKK 799,99[/box]

_______

iNPUT er i Las Vegas i denne uge for at dække CES2018 – du kan følge med i nyhederne her på siden eller hoppe på vores Facebook side.

Torben Vognsen

Grundlægger af magasinet iNPUT. Har en baggrund som producer og tilrettelægger i tv-branchen og har skrevet forbruger- og gadgetstof i en årrække for Jyllands-Posten, Komputer for Alle, Berlingske Tidende og BT. Er også fast gadgetekspert på TV2's Go' Morgen.

Skriv et svar

Close

Du bruger en Adblocker

Vi lever af annoncer, så overvej venligst at slå din adblocker fra.