Gadgets

Google Home Hub lækket forud for Pixel 3-event

Højttaler med indbygget skærm på vej fra Google.

Alle fokuserer på Pixel 3 og Pixel 3 XL-telefonerne, men det lader til at Google har mere i posen til deres event den 9. oktober. Ud over rygter om to nye Chromebooks, er der nu dukket billeder op af Google Home Hub – en intelligent skærm med indbygget højttaler.

Det er websitet MySmartPrice der har fået fingre i billederne der, hvis de ikke er falske, viser en enhed der ligger i designlinje med de øvrige Google Assistant-produkter. Men denne her er udrustet med en 7-tommer trykfølsom skærm og en base der dublerer som højttaler. Skærmen viser vejrudsigten og et kort med vejen til arbejde, men der ser ud til at være rigelig med plads til flere kort fra Google Assistant.

Pudsigt nok ser det ikke ud til at Google Home Hub har indbygget webkamera. Det nævnes heller ikke i de lækkede specifikationer. Markeringerne øverst på skærmen lader til at være lys- og farvesensorer.

Der er ikke nogen informationer om en pris, men lignende enheder fra Amazon sælges for knapt to tusinde kroner. Om den kommer til Danmark er også uvist – men chancen er bestemt højere, efter af Google Assistant officielt er kommet til landet.

Forvent alle detaljer til Googles event den 9. oktober.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.