×
Fremtidens HjemTophistorie

Google laver intelligent lampe, men …

... du skal være ansat i selskabet for at kunne få fingrene i Google dLight, som den intelligente lampe er blevet døbt.

Nej, Philips Hue, Ledvance og Ikea har ikke fået en ny konkurrent. I hvert fald ikke endnu. Den nye intelligente lampe, Google dLight, der ses på biledet herover, er nemlig et vaskeægte samlereksemplar. For at få fingre i den, skal du være ansat hos Alphabet eller Google. Eller være villig til at betale en eksorbitant sum for den, når lampen engang kommer på eBay.

Det kan godt ærgre, for den lyder faktisk til at være interessant.

Google dLight er egentlig skabt til medarbejdernes hjemmearbedjspladser. Helt konkret skal den sørge for godt lys til videomøder. Derfor kan den også bruges både som arbejdslys, når lyset er drejet ned, og som spotlys når lyset hæves. Den kan nemlig hæves 90 grader, som det ses på billedet.

Ifølge Ben Gold, der er designer hos Google og har tweetet om lampen, findes den i Google Home app’en. Den hopper på wifi 802.11b/g-netværk og den er naturligvis også stemmestyret via Google Assistant.

Han fortæller videre, at den løbende vil få over-the-air-opdateringer med nye funktioner. Den har ligeledes et USB-C stik til “kommende udvidelser”. Hvad det må være, kommer han ikke nærmere ind på.

Som sagt er det udelukende ansatte hos Google, der kan få Google dLight. Den kan bestilles via medarbejderes interne shop – og den er i øvrigt gratis. Derfor er den også blevet revet væk.

Det er i øvrigt ikke første gang, Google tilbyder sine ansatte speciel hardware. Tidligere har et sæt over-ear-hovedtelefoner været tilgængelige. Men det er første gang, Google har tilbudt de ansatte en specialdesignet gadget som denne.

Burde Google sættes lampen til salg for os andre? Hvad er dine tanker? Giv dit besyv med i kommentarfeltet nedenfor …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.