fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Google lancerer Nest Hub Max – og Nest Hub kommer til Danmark

Nest Hub Max er Googles bud på "hjernen" i hjemmet - og i modsætning til Pixel telefonerne dukker Nest Hub op i Danmark allerede i denne måned.

I går kunne Google på deres I/O blandt andet løfte sløret for en ny “hub” til hjemmet – altså en slags intelligent skærm, der kan bruges sammen med Google Assistent og intelligente produkter i hjemmet. Samtidig bringer Google Nest Hub til Danmark.

Klar til køkkenet

Nest Hub Max og Nest Hub er grundlæggende en meget stor tablet sat på en fod. Du kan caste stort set alt til den (undtaget vist Netflix), og den helt logiske placering er i køkkenet, hvor den vil give rigtigt god mening som et 10″ tv – det vil også give mening at se video instruktioner på opskrifter i køkkenet. Derudover kan den fungere som eksempelvis kalender for hele familien. Den har naturligvis også indbygget søgefunktion og den kan kende forskel på de enkelte brugeres stemmer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Indbygget kamera

Den mindre Home Hub havde ikke indbygget kamera – formentlig fordi den var beregnet til brug i eksempelvis soveværelset, hvor mange brugere måske kunne være bekymrede for at have et kamera af åbenlyse årsager. Men i en enhed der skal bruges i fællesrum som køkkenet giver et kamera langt mere mening. Eksempelvis vil man kunne bruge Nest Hub Max til videotelefoni med mormor og morfar direkte fra køkkenbordet. Hubben vil selv forsøge at dreje kameraet så den hele tiden holder ansigter i billedet – også selv om der er flere personer i billedet.

Nest Hub på gaden i maj

Nest Hub kommer til landet i slutningen af denne måned og forventes lanceret d. 28 maj. Der er endnu ingen danske priser på Nest Hub.

Back to top button