×
Teknologi

Google Pay er klar til kunder hos Danske Bank

Danske Bank har endnu ikke officielt lanceret Google Pay, men det fungerer allerede.

Er du Android-bruger og kunde hos Danske Bank kan du allerede nu tilmelde dit Mastercard til Google Pay. Selv om Danske Bank ikke officielt har lanceret Google Pay-understøttelse endnu, så virker det allerede. Undertegnede har netop tilmeldt sig med succes.

Googles trådløse mobilbetaling kom til Danmark i slutningen af oktober – og Danske Bank var hurtigt ude at fortælle, at de ville understøtte teknologien.

– Alle Android baserede telefoner med Android 5.0 eller højere kan bruge Google Pay. Så det er en løsning, som rigtig mange af vores kunder kan få glæde af. Vi ser derfor meget frem til at kunne tilbyde vores kunder løsningen, sagde Morten Schwaner, der er chef for kort og mobile betalinger i Danske Bank, dengang i en pressemeddelelse.

Dagen er åbenbart oprinder, for Google Pay-app’en godtager uden problemer Mastercard fra Danske Bank allerede i dag.

Egen løsning på vej

Google Pay kan bruges i butikker, apps og webshops, som giver mulighed for kontaktløs betaling. Du kan frit vælge mellem at betale med telefonen eller et smartur, som bruger Android Wear OS. Kontaktløse betalinger står i dag for over 60 procent af alle betalinger i fysiske forretninger i Danmark, fortæller Danske Bank.

– Vi har tidligere lanceret Fitbit Pay og Garmin Pay, som henvender sig til kunder, der gerne vil betale med smarture. Men med Google Pay er det en meget større gruppe danskere, der får en ny, nem og sikker måde at betale på, siger Morten Schwaner.

Danske Bank har dog stadig ikke taget Apple Pay ind i varmen. Derimod har de deres egen løsning i støbeskeen, nemlig FastPay, der grundlæggende er en RFID-chip, der kan bygges ind i stort set hvad som helst.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.