TeknologiTophistorie

Nu kan du bruge Dankort med Apple Pay

Danske Bank har som de første gjort det muligt at betale med Dankort, når der bruges Apple Pay.

Danske Bank er først til at tilknytte Dankortet til Apple Pay. Dermed bliver det muligt at betale med Apple Pay i de butikker, der alene har en indløsningsaftale om at tage imod Dankort-betalinger.

– Vi ønsker at give vores kunder så stor fleksibilitet som muligt i deres valg af betalingsmetode. Derfor er det helt naturligt, at vi også gerne vil give vores kunder mulighed for at betale med deres Dankort via Apple Pay. Det vigtigste for os her er, at vores privatkunder kan betale nemt, sikkert og billigt, siger Dennis Kristjansen, Head of Everyday Banking Individuals i Danske Bank.

Apples betalingsløsning kom til Danmark i 2017 – og Danske Bank i 2019. Men det har hidtil kun været muligt at tilknytte enten Mastercard eller Visa-delen på Visa/Dankort. Det bliver der lavet om på nu.

– Med denne aftale sikrer vi, at de butikker, som ikke har en aftale med Visa og Mastercard, også kan tage imod Apple Pay fra Danske Banks mange kunder med Dankort, siger Dennis Kristjansen.

Du betaler kun med dankort-delen, hvis Visa/Dankortet er føjet til Apple Pay efter d. 20. september 2022 – og du kan se Dankort-loget på dit kort i Apple Pay. Læs mere hos Danske Bank.

Apple Pay kan bruges i alle de butikker, der tager imod kontaktløse kort. Det koster ikke noget at have Apple Pay, og der er heller ingen gebyrer på betalinger med Apple Pay.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.