GadgetsTophistorie

Google Pixel – endelig i Danmark

Det har været længe undervejs, men nu er Googles Pixel telefoner endelig lanceret i de nordiske lande.

Google har faktisk haft deres serie af Pixeltelefoner i årevis, men indtil i dag har det ikke været muligt at købe dem via officielle kilder – men nu er ventetiden så endelig forbi, og fans af Pixeltelefonerne kan købe dem i Danmark. I første omgang via Elgiganten og Telia koncernen – så teleoperatørerne CallMe og Telia kommer til at føre de tre telefoner: Pixel 7, topmodellen Pixel 7 Pro og budgetmodellen Pixel 6A. De to topmodeller, 7 og 7 Pro har begge fået en ny version af Googles egen processor, Tensor G2, der ifølge Google både giver ekstrem ydelse og samtidig gør helt ny funktionalitet mulig. Budgetmodellen 6A har dog “kun” Googles 1. generations Tensor chip – der dog burde være fint til langt det meste i en mobil med et prisskilt på 3.699 kr.

Annonce: Hos Telia kan du nu bestille Google Pixel 7 og 7 Pro

Topmodel til en god pris

Sammenlignet med eksempelvis Apples iPhone serie er Googles nye telefoner faktisk ganske billige: Eksempelvis kan du få Googles topmodel, 7 Pro, til lige under 7.000 kr. Med den får du en ganske imponerende topmodel med en 6,7″ skærm, samt et 48MP telephoto-kamera med 5x optisk zoom og selvfølgelig avancerede funktioner som eksempelvis “filmisk sløring” og autofokus. 7 Pro kommer med 12GB RAM og op til 72 timers batterilevetid – lover Google i hvert fald. Pixel 7 Pro er bygget i 100 procent genanvendt aluminium og fås i farverne dybsort, hasselgrøn og snehvid, og med to forskellige størrelse hukommelse, 128GB og 256GB. Det er noget mindre end hvad eksempelvis Apple tilbyder, men det er formentlig de færreste der har brug for meget mere end 256GB lager.

Mellemklassemobil med gode specs

Det mellemste barn i Googles nye trio er Pixel 7. Telefonen leverer ganske imponerende specs, taget i betragtning at den koster 4.999 kr. Pixel 7 er en 6,3″ telefon med OLED-skærm med FHD+-opløsning. Den har 8GB RAM, og enten 128 eller 256GB lagerplads, og med  Ekstrem batterisparefunktion kan du klemme op til 72 timer ud af batteriet.

Det bagudrettede dual-kamera på 50MP har 2x optisk zoom og kan optage videoer i 4K med 60 billeder i sekundet. Ligesom Pixel 7 Pro er den bygget i 100 procent genanvendt aluminium, og så fås den i farverne dybsort, citrongræs og snehvid.

Budget telefon med gode specifikationer

Pixel 6A er Googles bud på en billig telefon – der da også kun koster fra 3.699 kr. Telefonen byder på en 6,1″skærm, har 6GB RAM og 128GB lagerplads. Pixel 6a fås i farverne gråsort, kridthvid og salviegrøn. Kameraet er 12 megapixel og kan optage videoer i 4K-opløsning og med op til 60 billeder i sekundet.

Nye hovedtelefoner er den perfekte partner

Til de nye telefoner kommer selvfølgelig også tilbehør i form af en ny version af Googles headset, Pixel Buds. De er bygget på en 6-core audio chip og har bl.a. aktiv støjreducering. Fordi ingen ører er helt ens, og høretelefoner derfor ikke altid passer, har Pixel Buds Pro det såkaldte Silent Seal, som tilpasser sig ørets form for at skabe den optimale lyd. De har op til 11 timers lyttetid. 

Annonce: Se Telias udvalg af Google Pixel Buds, Chromecast, Nest Hub, Google Wifi og Google TV

Priser og tilgængelighed

Samtlige telefoner kommer på markedet den 13. oktober, og priserne starter ved 6.999 kroner for Pixel 7 Pro, 4.999 kroner for Pixel 7 og 3.699 kroner for Pixel 6a. Pixel Buds Pro koster 1.799 kroner. 

Annonce: Hos Call me kan du nu bestille Google Pixel 7 og 7 Pro

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.