GadgetsTophistorie

Google-event til oktober – Pixel til Danmark?

Google har trommet sammen til et hardware-event den 6. oktober. Stærke rygter hævder, at Danmark kommer med i Pixel-klubben denne gang.

Google har arrangeret et hardware-event den 6. oktober. Her bliver Pixel 7-telefonerne med overvældende sandsynlighed præsenteret. Men det store spørgsmål er: Kommer Pixel til Danmark? Får vi endelig lov til at komme med i Pixel-klubben?

Hidtil har det ikke været muligt at købe Pixel-telefonerne herhjemme med Googles velsignelse. I stedet importeres de af eksempelvis webshops via såkaldt “gråimport”. Det er varer, der er købt gennem distributionskanaler, der ikke er autoriserede af producenten eller dens officielle repræsentant. Det kan give udfordringer, hvis eksempelvis garantien skal aktiveres.

Men kaffegrumset i bunden af koppen viser, at det muligvis snart ændres. Allerede i maj måned kunne vi fortælle, at Google Danmark søgte en marketingschef, der skal stå for strategi i forhold til detailpartnere og operatør. Sidstnævnte er naturligvis kun interessant med tele-produkter på menuen.

Siden har rygtet om en dansk lancering spredt sig. Om det kun gælder telefonerne eller om de øvrige Pixel-produkter er med i posen, er uvist. Google sælger også Pixel Buds hovedtelefonerne, ligesom Pixel Watch forventes lanceret til eventet i oktober.

Eventet går under navnet “It’s all coming together”. Det er sandsynligvis en hentydning til netop økosystemet mellem Pixel-telefonerne, hovedtelefonerne og det nye smartwatch. Desuden fortæller Google, at der kommer udvidelser til Nest-serien af intelligente produkter.

Google har allerede teaset for både Pixel 7 og Pixel 7 Pro, ligesom uret blev vist frem tidligere på året. Så det helt store spørgsmål for os danskere er altså: kommer Pixel til Danmark?

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.