GadgetsTophistorie

Pixel 7 sælger som varmt brød

I hvert fald har Google netop kunne fortælle, at de har haft deres bedste salgsuge nogensinde, takket være Pixel 7-lanceringen.

2022 blev året, hvor Googles Pixel-telefoner kom til salg i Danmark. Foruden vores lille andedam, så kom de ligeledes til salg i Indien, Holland, Norge og Sverige, udover de markeder hvor de i forvejen var tilgængelige.

Det er derfor knap så overraskende, at Pixel 7 er medvirkende til at Google netop har haft “deres bedste salgsuge nogensinde” på sine Pixel-telefoner.

“Vi har fornyligt haft vores højest sælgende uge nogensinde for Pixel, og jeg er virkelig stolt af de mange positive anmeldelser,” udtalte Alphabet (Googles moderfirma) CEO Sundar Pichai i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet for tredje kvartal.

De gode anmeldelser var også gældende her på iNPUT, hvor vi anmeldte flagskabet Pixel 7 Pro.

Google er kendte for at holde liv i sine Pixel-telefoner længe efter lancering. Fornyligt kom første såkaldte ‘feature drop’ til Pixel 7, der medførte en række nye funktioner.

Selvom lanceringen af Pixel 7-serien er en succeshistorie, så er der milevidt op til Apple og Samsung, som fortsat sidder tungt på mobilmarkedet. Som tweetet nedenfor fortæller, så skal Google med nuværende salgstal bruge knap 60 år, for at sælge det antal telefoner som Samsung sælger på ét år.

Sammenligningen er naturligvis ikke helt fair, da Samsung breder sig over et kæmpe sortiment.

Vlad Savov er techredaktør hos Bloomberg

Herhjemme er Pixel officielt tilgængelig hos Telia og Callme, som har fået eneretten blandt teleselskaberne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.