×
GadgetsTophistorie

Google Pixel Fold 2 lækket på billeder

Google forventes først at præsentere Pixel Fold 2 senere i år, men allerede nu er de første formodede billeder sluppet ud.

Formodede billeder af Google næste foldbare telefon, Pixel Fold 2, er sluppet ud. @OnLeaks på X har nemlig igen været på banen og uploadet nogle billeder af telefonen.

Nyt design og større skærme

Google Pixel Fold 2 ser altså ud til at få et nyt design, hvor især kamera-modulet på bagside, skiller sig ud.

Udover denne designændring tyder billederne på, at Pixel Fold 2 kommer med større skærme. Den indre skærm måler 7,9 tommer, kontra 7,6 tommer på forgængeren. Den ydre skærm (når telefonen er klappet sammen) er også vokser fra 5,8 tommer til 6,4 tommer.

Google ser også ud til at have gjort telefonen tyndere, med en tykkelse på 10,54 mm, når den er foldet sammen, sammenlignet med 12,1mm på Pixel Fold.

Drivkraften bliver enten et Tensor G3-chipset fra Pixel 8-serien, eller en næste-generations Tensor G4 chip. Telefonen kommer angiveligt med op til 16 GB RAM og 256 GB lagerplads. Lanceringstidspunktet er dog endnu ukendt.

Læs også: Rygte: Samsung Galaxy Z Fold 6 bliver markant tyndere

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.