GadgetsTophistorie

Google Pixel Watch er dukket op på Amazon – her er prisen

Vi nærmer os så småt Googles event den 6. oktober, hvor det blandt andet forventes, at Pixel 7, Pixel 7 Pro og Pixel Watch lanceres. Amazon i Tyskland ser dog ud til at være lidt for tidligt ude, da uret er blevet spottet der, af en bruger på Reddit.

Ifølge produktsiden på Amazon.de, står Pixel Watch (Wi-Fi + Bluetooth) til en pris på 357 euro, hvilket direkte omregnet giver cirka 2700 kroner. Dette stemmer også overens med en tidligere rygtet pris på cirka 350 euro. Modellen med 4G er ikke blev set på Amazon, men den siges at koste i omegnen af 400 euro.

Står det til Roland Quandt på Twitter, får Pixel Watch dog en officiel pris på 379 euro (Wi-Fi + BT) og 419 euro for 4G-modellen.

Funktioner og specifikationer

Google Pixel Watch har flere sensorer, herunder søvn-overvågning, pulsmåler, hjerterytme-sensor samt EKG. Derudover har uret også en SOS-funktion. Fitbit-integration er også til stede.

Uret har en cirkulær OLED-skærm med afrundede kanter og kommer i tre farver – Chalk, Charcoal og Obsidian. Drivkraften er en Samsung Exynos 9110 chip, samt en Cortex-M33 co-processor, koblet sammen med 1,5 GB eller 2 GB RAM. Lagerpladsen er på 32 GB, med et 300 mAh batteri. Pixel Watch kører selvfølgelig med Googles Wear OS.

Følg med den 6. oktober hvor uret officielt lanceres.


Læs også: Samsung Galaxy S23-serien fremvist på formodede billeder

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.